oliva-costablanca

Ocean Homes

Ocean Homes

Het nieuwe complex OCEAN HOMES kenmerkt zich door zijn grandeur. Hier kunt u genieten van een oneindig aantal diensten en hoge kwaliteit.

Het wooncomplex bestaat uit 2 gebouwen, gelegen op een paar meter van de zee en direct tegenover het Oliva Nova Equestrian Centre. U kunt de spectaculaire springsportevenementen bekijken die hier jaar na jaar plaatsvinden als onderdeel van de MET (Mediterranean Equestrian Tour).

Het wooncomplex van OCEAN zal beschikken over luxe gemeenschappelijke ruimtes: een groot zwembad en een tuin. Het complex zal zelfs de meest veeleisende klanten niet onverschillig laten. De hoogwaardige afwerkingen van Porcelanosa en de garanties van CHG vormen de perfecte combinatie zodat uw toekomstige woning degene wordt waar u altijd van heeft gedroomd.

Er zijn appartementen met twee of drie slaapkamers beschikbaar. De penthouses hebben een eigen priv√©zwembad en de appartementen op de begane grond hebben tuinen. Bewoners hebben toegang tot alle diensten van Oliva Nova Beach & Golf Resort *****

Algemene details

Beschikbaarheid

Gebouw 1 – Fase 2

Gebouw 2 РFase 1  Verkocht

App. Ocean Homes: 101 m2 tot 182 m2 woonoppervlakte

Korte beschrijving: Nog enkele appartementen beschikbaar op de 3e (elk met 2 slaapkamers en 2 badkamers) en 4e etage (2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 losse toiletten). Er is natuurlijk een lift aanwezig! Kijk mooi uit op de golfbaan, bergen in de verte, zee vlakbij. Het gebouw heeft zijn eigen garage met toegang met een afstandsbediening. Gemeenschappelijk grote tuin is er ook.