oliva-costablanca

Oliva Nova Beach & Golf Resort

EEN BEVOORRECHTE OMGEVING IN HET BESTE LUXE RESORT VAN DE COSTA BLANC

Wat is er te doen op Oliva Nova Beach & Golf Resort?


Oliva Nova, gelegen tussen tussen de steden Gandía-Valencia en Denia-Alicante.

Een bevoorrechte plek waar de zon, de zee en de bergen samenkomen.
Alles in Oliva Nova Beach & Golf Resort is zorgvuldig uitgedacht om een volledige en gevarieerde sportieve ervaring mogelijk te maken. Er is een 18 hole golfbaan ontworpen door de legendarische Severiano Ballesteros, tennis- en paddlebanen, vier professionele voetbalvelden voor professionals en amateurs, een hippisch centrum van hoge kwaliteit waar internationale wedstrijden worden gehouden en een ongelooflijke
Spa- en Fitnesscentrum.

golf

Golf

De uitzonderlijke ligging en de omgeving maken van de golfbaan van Oliva Nova een van de meest favoriete golfbanen van de Costa Blanca. Een prachtige 18 hole golfbaan ontworpen door de legendarische Severiano Ballesteros.
U kunt er lessen krijgen van pro’s, clinics volgen, maar natuurlijk ook gewoon lekker een rondje doen met leuke vrienden. Na afloop een voortreffelijk drankje doen kan natuurlijk in het clubhuis. Met een panoramisch uitzicht op de holes 1, 8 en 10 en de greens voor de holes 7, 9 en 18.
Op de begane grond vind u trouwens de proshop, de kleedkamers, de opslagruimte voor golfclubs en een parkeerplaats voor buggy’s.

wielrennen

Wielrennen & fietsen

Het hele jaar door is het hier heerlijk. Aangename temperaturen, briesjes voor de verkoeling dus ideale omstandigheden voor de fietsers. Of u nu wilt wielrennen, mountainbiken of gewoon een toertochtje wilt maken, alles is mogelijk. Vlak buiten het park is een prachtig natuurpark waar u heerlijk kunt fietsen en waar ook beroepsrenners hun trainingskampen houden om zich voor te bereiden op hun wielerseizoen.

voetbal

Voetbal

Behalve rugby faciliteiten, heeft Oliva Nova ook faciliteiten voor topvoetbal. Elk jaar komen hier topploegen van over de hele wereld om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen.

rugby

Rugby

Dankzij de natuurlijke grasvelden en een publieke tribune voor meer dan 800 personen kiezen Europese Rugbyteams het hele jaar door voor Oliva Nova voor wedstrijden of professionele training.

padel

Padel

Op het resort zijn meerdere paddlebanen.
Paddle is misschien relatief een nieuwe populaire sport in Nederland, in Spanje is het al ruim 30 jaar ongekend populair. Deze sport, die een samenvoeging is van tennis en squash, is echt het proberen waard! En als u door het paddlevirus wordt gepakt, kunt u ook lessen krijgen van verschillende pro’s.

hippique

Hippisch centrum

Oliva Nova heeft een waanzinnig prachtig Hippisch Centrum! Het prachtige ‘Equestrian Center’ verwelkomt elk jaar de beste internationale ruiters en amazones.

Dit hippische centrum, ligt vlakbij hole 14 van de golfbaan. De opening van het Hippisch Sportcentrum Oliva Nova was een belangrijke sprong voorwaarts voor de Europese paardensport en ons centrum wordt beschouwd als een van de beste faciliteiten van het internationale circuit, dat de beste ruiters aantrekt uit meer dan 44 landen van 5 continenten. Het Hippisch Centrum Oliva Nova heeft capaciteit voor de viering van officiële Spaanse en internationale dressuur- en springwedstrijden.

fitness

Fitness Centrum

Liever met gewichtjes in de weer?
Fit blijven is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse routine geworden, daarom is het Fitnesscentrum uitgerust met de nieuwste “Technogym”-apparaten voor cardiovasculaire oefeningen en functionele training, zoals fietsen, loopbanden, elliptische fietsen en een complete technologie voor bodybuilding en vrije training.
Geopend van 8.00 tot 20.00 uur en exclusief gebruikt door een beperkt aantal klanten en leden, kun je genieten van persoonlijk advies en welzijnsactiviteiten.

spa

Wellness Centrum

En dan na al het sporten is er het mooie Spa- en wellness centrum.
We hebben een Spa met hydrotherapie, een verwarmd zwembad, uitgerust met jacuzzi en watervallen. Dat allemaal gecombineerd met onze Finse Sauna, Turks bad, voetbad en verschillende soorten douches. We maken deze ervaring compleet met een ontspanningsruimte waar de tijd lijkt stil te staan: muziek, aromatherapie, rust… de perfecte combinatie.

057

Restaurants

Sporten en ontspanning is er tijd voor de culinaire pleziertjes!
In het resort zijn maar liefs 14 restaurants, inclusief het restaurant van de golfclub, het hippische centrum en de beachclub. Dat wordt dus lekker genieten.